Felç geçiren ünlü oyuncudan sansasyon yaratacak sözler! Milyonlarca dolar kaybettim!

Unutulmaz film ‘Temel İçgüdü’nün başrol oyuncusu Amerikalı Sharon Stone, 2001 yılında dokuz yıl süren beyin kanaması nedeniyle iki yıl boyunca beyazperdeden uzak kaldı. İlk felçten bu yana Hollywood tarafından görmezden gelinen oyuncu, Henüz kırk yaşındayken geçirdiği kaza sonucu milyonlarca dolar kaybetmiştir.

66 yaşındaki Sharon Stone, tedavi nedeniyle iki yıldır Hollywood’dan uzak kalmıştı ancak bu süre beklediğinden uzun sürdü. Çünkü Hollywood ona sırtını dönmüş, onu görmezden gelmişti. Herkesin onun öleceğine karar verdiği felçten ilk kez bahsetti.

Başarılı oyuncu Sharon Stone, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda o günleri şöyle özetledi: “Neredeyse ölüyordum diyebilirim. Beyin kanaması geçirdim. Yüzümün şekli değişti ve bu olurken her şey değişti. Duygularım değişti.” kokum, görüşüm, dokunuşum. Birkaç yıl hiçbir şey okuyamadım.

MİLYONLARCA DOLAR BİRDEN KAYBOLMUŞTU

Bu süreçte bazı kişiler ondan faydalanarak hem kişisel eşyalarını hem de milyonlarca doları kaybetti. Stone şöyle açıkladı: “Başarım sayesinde 18 milyon dolar tasarruf ettim ama banka hesabıma baktığımda her şeyin gittiğini gördüm. Buzdolabım, telefonum, her şeyim başkasına aitti. Tek kuruşum bile kalmamıştı.”

taş1

”MUTLU OLMAK İÇİN YAŞIYORUZ”

66 yaşındaki oyuncu Stone, yaşadığı tüm kötü günlere rağmen “acı” hissetmek yerine olumlu şeylere odaklanmayı seçtiğini, hiçbir hastalığa, kırgınlığa, öfkeye tutunmamaya karar verdiğini açıkladı. Oyuncu sözlerini şu sözlerle tamamladı: “O halde artık mutluluk için yaşıyorum.” “Artık yaşamak için bir amacım var” diyerek sözlerini tamamladı.

Sıkmak
Son pozları büyük olaydı!  'Bu çok fazla...' Son pozları büyük olaydı! ‘Bu çok fazla…’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir