Arka Sokaklar’ın vazgeçilmez ismi diziden ayrıldı!

18 sezondur Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin yönetmeni Orhan Oğuz, diziye veda etti. Hakan Peker’le Cihangir’de bir barda görüntülenen yönetmen, yeni projelerinden de bahsetti.

”YENİ BİR PROJE BAŞLIYORUM”

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden sezon finali yaptıktan sonra ayrılan yönetmen Oğuz, şunları söyledi: “18 yıl geçti, kolay değil, sanki benmiş gibi hissediyorum. Oğlumdan ayrıldım ama yapacak hiçbir şey yok. Şimdi yeni bir projeye başlıyorum.” “Şu an için bir şey söyleyemem ama her şey yoluna girecek” diyerek duygularını dile getirdi.

”ÇABALARINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Dizinin sosyal hesabından yaptığı paylaşımda diziden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu: “18 yıldır Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin duayeni Orhan Oğuz’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. çabaları için sezonlar.”

arka direktör

Aynı zamanda yönetmen Oğuz resmi sosyal medya hesabından ayrılışını şu sözlerle duyurdu;

”Kamuoyuna!” “18 yıldır yönettiğim ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

orhan-oğuz

”BU YAŞTAN SONRA BEN DE CİHANGİRLİ OLUYORUM”

Arkadaşlarıyla vakit geçiren Yönetmen Oğuz Peker, sohbeti şöyle sonlandırdı: “Bu yaştan sonra Cihangir’e yerleştim. Burayı çok sevdim, bana çok iyi geldi. Arkadaşlarımla dışarı çıkıp oturuyorum. Birkaç söz söylüyorum, Kapadokya’da da konserlerim var, gelip gidiyorum.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir