Rüzgara Bırak’ta buluştular! Barış Arduç, Hande Erçel’i övdü: Harika uyum…

Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel’in paylaştığı “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri tamamlandı.

Senaryosunu Ceylan Naz’ın yazdığı, yönetmenliğini Engin Erden’in yaptığı, uzun süredir hazırlıkları yapılan filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Barış Arduç, köprüde trafik sırasında aracının içindeyken kameraya yakalandı. Oyuncu, o sırada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rol arkadaşına övgü dolu sözler söyleyen Barış Arduç, “Çekimlerimiz bitti. Aslında çok da rahat ettiğimiz bir projeydi. Birlikte çalıştığımız bir projeydi. yaklaşık 25 gün, keşke daha uzun olsaydı. O harika derecede uyumlu bir insan.” hanımefendi” dedi.

RÜZGARDA BIRAKIN

Yazıman Şirketler Grubu’nun iki mirasçısı; Çeşme’de yaşayan Ege Yazıcı (Barış Arduç) ile iş grubunun CEO’su Aslı Mansoy (Hande Erçel) karşı karşıya gelir. Şirketin devam eden varlığı; Ege’nin Çeşme’ye yerleştiği ve sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılacak. Her şeyiyle küçük bir kasaba olan Aslı ile Çeşmeli Ege, her şeyiyle birbirlerine ne kadar benzediklerini çok geçmeden anlayacaktır. tüm farklılıkları. Bu pervasız ikili şirketlerini, sörf alanlarını veya birbirlerini koruyabilecek mi?

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir