Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Kerem Aktürkoğlu’nun sözleri! Muslera ve Abdülkerim’i değerlendirmek…Galatasaray

Galatasaray Kulübü sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenledi. Başkan Dursun Özbek, Genç Erkekler maçının rövanş maçına ilişkin konuştu.

”HERKESİN ZEVKLE İZLEDİĞİ YER OLACAĞIZ”

“Salı günü bu statta bulunanlardan bir an bile durmadan takımımıza inanmalarını ve desteklemelerini rica ediyorum. Çarşamba günü futbol takımımız Şampiyonlar Ligi yolculuğuna başladı. Kimse endişelenmesin. Şampiyonlar Ligi’ndeki yerimizi kazanacağız. Herkesin gıptayla baktığı, başkalarının da gidemediği bir yer.

“KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN KAPTANI…”

“Transfer sezonu devam ediyor. Her sezon kulüplerin yapısı değişiyor. Yeni transferler geliyor, bazıları gidiyor. Transfer sürecinde kaptanlık değişiklikleri olabiliyor. Galatasaray formasının o kadar değerli olduğunu hatırlatmak isterim ki, transfer yapan herkes Bu formayı giyin, formanın kıymetini bilin, bir kaptan olarak sahada 11 kaptan var. Bugün Galatasaray’da kaptanlıkla ilgili yaşananlar sezon başında yani takımın yapısı değişmeyecek. Transfer sezonunun sonuna kadar kimsenin endişelenmesine gerek olmayan bir yapımız var. Değerini biliyor, ona sevgiyle bakıyor. Transfer sezonu kaptanlık sürecini oluşturmak için tabii ki Muslera bizim kaptanımız. “Bu sorunun cevabını transfer sezonu sonunda açıklayacağız.”

”MUSLERA VE ABDÜLKERİM…”

kaleci-galatasaray-muslera-genç-erkekler-sakatlar-DiyZ'ler

“Beklenmedik bir sonuç elde ettik. Galatasaray 11 kişiden oluşuyor, yedek kulübesindeki herkes bir. Çünkü falan iyi oynadı, falan kötü oynadı diye ayrım yapmak yanlış. Bahsettiğiniz oyuncular Bizi defalarca şampiyon yapan değerli oyuncularımız, onları anlık performansıyla değerlendirmek Galatasaray’a düşüyor. Bu adamın yorum yapması ve konuşma yapması yanlış.”

“SONUNA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

“Transfer süreci devam ediyor. Nihai liste 3 Eylül’de UEFA’ya teslim edilecek. Normal transfer süreci 15 Eylül’e kadar devam edecek. Transfer sürecinde sonuna kadar kalacağız. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı görüyoruz. İletişim halindeyiz” Hem hocalarımız, hem yönetimimiz hem de scout’larımız unutmayın ki 2025’teki hedefimiz 25. şampiyonluğu kazanıp Avrupa’da başarılı olmak. Transfer sürecinde en çok dikkat ettiğimiz şey getirecek takımı oluşturmak. Bu bizim için başarıdır Sezon yeni başladı ve ihtiyaçlarımız antrenörümüz ve teknik kadromuz tarafından değerlendiriliyor. “Sürecin tamamlanması için hala zaman var. Yönetim zorunluluk çerçevesinde elbette gereğini yapacaktır.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir