Dilan Polat’ın ablası Sıla, Doğu Boğaz’a bakan evinden paylaştı! “Ne güzel bir hayat”

Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu, Polat ailesi kadar tanınan bir isim.

Sıla Doğu, kız kardeşi Dilan Polat ve kayınbiraderi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Ablasından önce serbest bırakılan Sıla Doğu’nun yerde sürünerek ağladığı anlar dikkat çekti.

Tahliye olduktan sonra kardeşi Can’ın yanında yaşamaya başlayan Sıla Doğu lüks hayatına devam ediyor. Hayatının her anını sosyal medyada paylaşan Sıla, ağabeyinin izinden gidiyor.

Sıla Doğu geçtiğimiz günlerde Boğaz manzaralı lüks evinden bir paylaşım paylaştı. Sıla Doğu’nun yalıyı andıran evi sosyal medyada gündem oldu.

Dilan Polat’ın ablasının evini görenler, “Bu nasıl hayat?”, “Ne güzel hayat”, “Hiç utanmıyorlar”, “Adap yok, hiçbir yerde edep yok” yorumlarını yaptı.

OP

AVUKATLARI AÇIKLADI

Polat ailesinin avukatlarından Sevinç Horoz ise şu soruyu sordu: “Yaşadıkları ev kendilerine mi ait? Arabaları, eşyaları iade edilecek mi?” Sorulduğunda: “Evleri kendi kullanımları içindir. Tedbir kararı var ama üçüncü kişilere satılmaması için tedbir amaçlıydı. Evlerinde yaşamaya devam edecekler. Araçlarda yanlış bilgi var. Araçlar Araçlar TMSF içindeki otoparkta tutuluyor mu? Herhangi bir iade girişiminde bulunmadık.” “Bunu mahkeme sürecinde değerlendireceğiz” yanıtını verdi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir