Elijah Bryant’tan Anadolu Efes’te Şok Açıklama! F.Bahçe maçındaki tartışmalı pozisyonun perde arkasını anlattı

THY Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında F.Bahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Maç, F.Bahçe Beko’nun 83-78 üstünlüğüyle sona erdi.

Anadolu Efes’te forma giyen Elijah Bryant, sessizliğini bozarak Tarık Biberovic’in kavgadaki durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

”BİBEROVİÇ’İ ISIRMADIM”

Bryant, Tarık Biberoviç’i ısırmadığını söyledi. Elijah Bryant, açıklamasında şunları söyledi: “Biberoviç pozisyondayken yere düştük. Ayağa kalkmaya çalıştığımda agresif bir şekilde beni arkamdan boynumdan ve başımdan yakaladı, aşağı çekti ve yüzümü koluna bastırarak beni bıraktı. Boynumda ve sırtımda ciddi çizikler oluştu. O da beni tekmeledi. “Kolumda morluklar bırakarak karşılık verdi. Hareketlerimin ciddi olmadığını, ayağa kalkıp birini başından veya boynundan yakalayıp yere sürüklemenin basketbolda yeri olmadığını açıkça belirtmek isterim.” dedi.

NE OLDU?

Ekran görüntüsü_5

THY EuroLeague’de Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko karşılaşmasının üçüncü çeyreğinde Bryant ile Biberovic arasında yaşanan gerginlik sonrasında her iki oyuncu da kırmızı kart gördü.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir