Buz Devri’nin devamı geliyor! – Kültür ve sanata dair son dakika haberleri

bir diğer buz devri sinema oyuncusu Giovanni Leguizamo Tarafından onaylandı. Sid’in seslendirme sanatçısı seride yeni bir filmin yolda olduğunu doğruladı. Buck Wild’s Ice Age Adventure adlı spin-off’un Disney+ için 2022’de çekilmesi nedeniyle film teknik olarak Buz Devri 7 olacak.

Son büyük film Buz Devri: Çarpışma Rotası2016 yılında Blue Sky Studios tarafından canlandırılmıştır. Ancak animasyon stüdyosu Nisan 2021’de kapanmıştır ve Buck Wild yan ürünü daha sonra 20th Century Animation ve Bardel Entertainment tarafından yapılmıştır. Bu, Buz Devri 6’nın serinin orijinal stüdyo tarafından canlandırılmayan ilk doğrudan devamı olacağı anlamına geliyor.

SESLENDİRMEDE DEĞİŞİKLİKLER YAPILDI

Buck Wild’ın Buz Devri Maceraları Oyuncu kadrosunda serinin önemli karakterleri yer alırken, orijinal film serisinden yalnızca birkaç karakter yer alıyor. Simon Pegg Buck’ı Onu canlandırmak için geri döndü. buna Manny (Sean Kenin Elias-Reyes), Sid (Jake Green) ve Diego (Skyler Stone) Ana üçlüye ek olarak Ellie (Dominique Jenkins), Crash (Vincent Tong) ve Eddie (Aaron Harris) Ayrıca yeni seslendirmeleri de içeriyordu. Film aynı zamanda serinin o ana kadarki her filminde klasik bir parça olan akronunun peşinde koşmasının yan hikayesini de içeriyor. Çizik katılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir