Sharon Stone Bodrum’da kaza geçirdi! Yüzünü paylaştı

MYNET-Sharon Stone, 1992 yılında Michael Douglas’la başrolü paylaştığı ‘Temel İçgüdü’ filmiyle dünyaca ünlü bir oyuncu oldu.

Sharon Stone, geçtiğimiz günlerde “Altın Küre”nin bu yıl ilk kez vereceği “Küresel İkon Ödülü”nü almak üzere Türkiye’ye geldi. Stone, iki gün kaldığı İstanbul’un tarihi mekanlarını gezdikten sonra ödül töreninin yapılacağı Bodrum’a geçti.

Tatilini Bodrum’da yapan Sharon Stone talihsiz bir kaza geçirdi. Ünlü yıldız, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kaldığı otelin mermerine yüzünü çarptığını ve gözünün morardığını söyledi.

Talihsiz kaza!

Stone olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Birçok ülkede birçok otele gittim, birinde gece yarısı tuvalete gitmek için kalktım, nerede olduğumu bilmiyordum” dedi. ve yüzümü mermere çarptım.

Sharon Taşı 22

Aktör, “Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet iyiyim! Çok eğleniyorum. Bana çok iyi davranılıyor. Ve evet, görme yeteneğim gelişiyor” diye devam etti.

Sharon taşı 3

BEŞİKTAŞ GÖMLEĞİ GİYİYORDU

Sharon Stone, ödül gecesi öncesinde Beşiktaş Kongre Üyesi Barbaros Tapan ile Bodrum’a yat gezisine çıktı. Tapan, Başkan Hasan Arat’ın Sharon Stone için özel olarak hazırladığı yeni sezon formalarını Başka Arat adına Sharon Stone’a hediye etti.

BEŞİKTAŞ KAZAK

Sharon Stone, Beşiktaş forması giyerek taraftarlara sevgisini iletti.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir