AK Partiliden kadın cinayetleriyle ilgili skandal açıklama! Çevresindekiler bile inanamadı: “Ölen de öldüren kadar suçludur.”

Türkiye’de vatandaşların toplumsal anlamda ana gündemlerinden biri kadın cinayetleridir. Son dönemde yaşanan olaylar ülkede öfkeye yol açtı. Özellikle İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in Semih Çelik tarafından vahşice öldürülmesi herkesin kanını dondurdu.

Bütün bunların ışığında kadın cinayetlerini önlemeye yönelik çaba ve tartışmalar siyasetçilerin gündeminde kalmaya devam ediyor. Konuyla ilgili birçok açıklama yapıldı. Böyle bir açıklama AK Parti Bayrak Konseyi üyesi Latif Aydemir’den geldi.

“ÖLDÜRENLER DE ÖLDÜRENLER KADAR SUÇLUDUR”

Aydemir’in açıklamaları şaşkınlıkla takip edildi ve tepkilere konu oldu. Meclis toplantısında konuşan Aydemir, şunları söyledi: “Bunların takdirle bakılması, takip edilmesi gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı, kadınlarımızı övüyorum ama öldürenler kadar ölenler de suçlu, aralarında bazı kadınlar ve kadınlar da var. çoğunu.” erkekler. Buna dikkatle bakmak gerekiyor.”

BERABERİNDEKİLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Aydemir’in açıklamasının ardından çevredekiler şaşkınlıklarını gizleyemedi ve bunu davranışlarına yansıttı.

SKANDAL İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARINA DEVAM ETTİ: BİRAZ TOPUK YAPARSA TİCARETTE GÖZLERİMİZİ AÇACAĞIZ.

“Skandal” açıklamasına devam eden Aydemir, daha sonra şu açıklamaları yaptı:

“Çünkü insanlar… Bakın dedim, hanımlarımızın çoğu hariç. Şu anda çok fazla insan var. Kameraların olmadığı bir yerde en ufak bir göçük bile yapılsa hemen gözümüzü karakola açarız.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir