Galatasaray’da Fernando Muslera’nın ardından gol onun elinde! Galatasaray’ın teknik direktörüyle görüşme gerçekleşti

2011 yılından bu yana Galatasaray’ın kalecisi olan ve Giallorossi kulübüyle özdeşleşerek taraftarın favorisi haline gelen Fernando Muslera için sezon öncesinde ayrılık söylentileri dolaşırken, yönetim Muslera ile imzaladığı sözleşmeyi yenileyerek bu söylentilere son verdi.

Tüm bunlara rağmen Uruguaylı kalecinin yaşının ilerlemiş olması nedeniyle yeni kaleci konuşulurken, Muslera’nın son dönemde yaptığı “Neredeyse geldik” paylaşımı da ortalığı karıştırdı.

PAYLAŞIMI BANA “VEDA” GETİRDİ.

37 yaşındaki oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından “Neredeyse orada” yazarak kum saati emojisini paylaşırken, bazı futbolseverler bu paylaşımı bir veda olarak nitelendirdi.

O YÖNETİCİYLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

FW6SFyUWQAEUZGI

Muslera’nın bu hamlesinin ardından ayrılık suçlamaları daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı ve tam da bu söylentiler sırasında Galatasaray’ın transfer antrenörü İbrahim Hatipoğlu’nun geçtiğimiz günlerde Sloven teknik direktör Denis Selimovic’i ağırlaması da söylentilerin dolaşmasına neden oldu.

MUSLERA’DAN SONRA GELİYOR

1904230617.0

Hatipoğlu’nun, Strasbourg’da forma giyen 1.94 metrelik eldivenli oyuncu Djordje Petrovic için Sloven teknik adamla görüştüğü iddia edildi. Giallorossi’nin, gelecek programında görevi Muslera’dan sonra Chelsea’ye satılan ve Fransız ekibinde kiralık olarak oynayan Djordje Petrovic’e devredeceği yönünde söylentiler var.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir