Kenan Erçetingöz, Gönül Dağı’ndan Dilek Gülsim Ali’nin Instagram yasağını “detoksifikasyon” olarak nitelendirmesi karşısında kendini tutamadı! Yargıtay’ın rahatsız edici bulmadığı sözleri tek tek sıraladı ve aklına gelen her şeyi söyledi.

MYNET-TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda canlandırdığı “Dilek Akgün” karakteriyle tanınan Gülsim Ali, günlerdir akıbeti merak edilen Instagram yasağına ilişkin yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu, yurt dışından yeni geldiğini söyleyerek hiçbir sıkıntı yaşamadığını belirterek, şunları söyledi: ‘Çünkü ben Instagram detoksu yapan bir insanım… Daha önce de haberim olmuştu mesela bu gerçek bir olaydı. haberler! Bu yüzden uzaklaşmayı ve sakin olmayı seviyorum. “Bu yüzden dinlenmek güzel, sanırım hepimiz dinleneceğiz” dedi.

SÖZLERİNE CEHALETSİZ KALAMADI

Bu sözlerle tepki gösteren Gülsim Ali’ye Kenan Erçetingöz kayıtsız kalamadı. Erçetingöz, Yargıtay’ın hakaret olarak değerlendirmediği ve Gülsim Ali’ye sert tepki gösteren sözleri tek tek sıraladı.

SÖYLEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ünlü isimle röportajın bir bölümünü paylaşan Erçetingöz, şunları söyledi: “Oyuncuydu! Nerede oynadığını bilmiyorum! Adı Gülsüm Ali! Bu ’embesil’ tiplerin ‘karaktersiz’ açıklamaları benim olduğumu kanıtlıyor! Dünyadan bir haber! Instagram’ın kapatılmasını Botoks detoksu olarak resmeden “akıllı” tiplerin, özgürlüklerin kısıtlanmasından haberi yok!

ERÇETİN 2

Erçetingöz bir sonraki yazısında söz konusu sözleri paylaşarak Gülsim Ali’ye hakaret etmediğini söyledi.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir