Trendyol Süper Lig’in logosu ve kupası değişti! “Yeni logo, Türk futbolunun gücünü, tutkusunu ve yenilikçi kimliğini yansıtıyor.”

Trendyol Süper Lig’de logo ve şampiyonluk kupası değiştirildi. TFF tarafından yayımlanan basın açıklamasında yeni logo ve yeni kupa resmen açıklandı.

“TÜRK FUTBOLUNUN GÜCÜNÜ, TUTKUSUNU VE YENİLİKÇİ KİMLİĞİNİ YANSITIYOR”

“9 Ağustos’ta başlayacak yeni futbol sezonu nedeniyle Trendyol Süper Lig logosu da yenilendi. Trendyol Süper Lig, 2024-2025 sezonundan itibaren yeni logosu, yeni kupası ve yeni mottosuyla taraftarlarla buluşacak. Orijinal ve etkileyici logo tasarımı Türk futbolunun gücünü yansıtırken, “Tutkusunu ve yenilikçi kimliğini yansıtıyor”.

ZAFERİ VE KALP İLE OYNANAN FUTBOLU SİMGELİYOR

Ekran görüntüsü_4

“Yeni Trendyol Süper Lig logosu, zaferi ve tüm kalbinizle oynanan futbolu simgeliyor. Logonun üst kısmı kollarınızı açmayı ve taraftarlarla sevinci paylaşmayı, alt kısmı ise son saniyeye kadar tüm kalbinizle mücadele etmeyi temsil ediyor. Altında Bu logo, Trendyol Süper Lig takımlarının, tüm taraftarların ve paydaşların “Aynı değerler ve ortak hedef altında buluşup birleşmeleri, fair play’e saygı duyarak bu güzel oyunu daha da güzelleştirmeleri bekleniyor.”

UZUN VADELİ STRATEJİYE İLİŞKİN YANSIMALAR

“Ulusal ve uluslararası deneyime sahip kurumlar, Trendyol Süper Lig kulüplerimizin başkanları, yöneticileri, pazarlama departmanları, yayıncıları, sponsorları ve tüm futbol paydaşlarıyla yapılan çalışmalar sonucunda yeni Trendyol Süper Lig logosu, en iyiler değerlendirilerek hayata geçirildi. Avrupa şampiyonaları ve UEFA turnuvaları.

Türk futbolu; Dinamik yapısı ve her geçen gün büyüyen izleyici kitlesi ile Avrupa’nın en önemli liglerinden biri olma hedefine doğru hızla ilerlemektedir. Trendyol Süper Lig’i sadece Türkiye’de değil, uluslararası alanda da yakından takip edilen bir marka haline getirme vizyonu eşliğinde, yenilikçi yaklaşımlarla somut adımlar atılıyor. “Rekor artışla yenilenen yayın haklarıyla Avrupa’nın en değerli altıncı ligi olan Trendyol Trendyol Süper Lig’in imaj yenilenmesi ve çehre değişimi, uzun süredir devam eden bir strateji döneminin ilk yansımalarından biri olarak görülüyor. Futbolumuzun marka değerine katkı sağlayacak.”

MİLYONLAR KAZANAN FUTBOL BU LOGO ALTINDA TOPLANACAK

“Ülkemizde 7’den 70’e tüm gençleri tutkuyla kuşatan ve milyonlarca insanın hayatının merkezinde yer alan büyücülük dünyasının heyecanı ve tutkusu, artık yeni Trendyol Süper Lig logosuyla yeni mecralara taşınacak” Her yaştan ve sosyal şartlardan insanı bir araya getiren, dostlukları güçlendiren ve toplumun birlik noktası olan “Futbolun yeni imajı, çağın getirdiği değişime eşlik edecek”.

KAMPIN BİRÇOK ALANINDA YENİ DÜZENLEMELER YAPILACAK

Ekran görüntüsü_6

“İlk aşamada maç başlama töreninden maç sonrası röportaj alanlarına kadar her alanda yeterli düzenlemeler yapıldı. Her detayda futbolun birleştirici gücü, rekabet duygusu, rakibe duyulan sevgi ve saygı, Trendyol Süper Lig’in yeni logosuna ilham veren unsurlar vurgulandı.”

ŞAMPİYONLUK KUPASI YENİ LOGO İLE YENİLENİYOR

Ekran görüntüsü_2

“Trendyol Süper Lig şampiyonluk kupası da bu değişiklikle tamamen yenilendi. Yeni tasarımın en dikkat çekici noktası, ligde sezon boyunca bu kupayı kazanmak için yarışan tüm takımların isimlerinin yer alması olacak. Yenilenen kurumsal kimliğiyle yeni sponsorluk alanları geliştiren Trendyol Süper Lig kulüplerine “Yeni kaynak sağlanması amaçlanıyor”.

TRENDYOL SÜPER LİG’İN YENİ SLOGANI “FUTBOL AŞKINA”

Ekran görüntüsü_5

“Tüm bu vizyon ve değerleri özetleyen ‘Futbol Aşkına’ Trendyol Süper Lig’in yeni sloganı oldu. Bu slogan, sahadaki mücadeleyi, tribünlerdeki coşkuyu ve her futbolun kalbinde taşınan sevgiyi ifade ediyor. fan “

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir